TIGERBUKTENs EP har landat!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Tigerbuktens efterlängtade EP ”Tuff Kärlek” finns nu tillgänglig som fysisk EP. Sedan bandet i våras signade med Gaphals och släppte singlarna Attila och Tuff Kärlek, har de fyllt dansgolv på klubbar och festivaler med den råa punken på svenska, som flirtar ohämmat med popen.

”Det är som att den där tonåringen i bikerjacka som blängde på förbipasserande har växt upp, lärt sig coola gitarriff och konsten att uttrycka sig. Och blivit känslomässigt kapabel på köpet.” skrev en recensenten Sun Nordberg om Tigerbukten i somras.

På EP:n finns, förutom de två tidigare singlarna, låtarna ”Följer dina spår” och ”Kom Tillbaka”.

Låtarna på Tuff Kärlek är inspelade med göteborgsfavoriten Kristian Anttila, och förutom de tre bandmedlemmarna hörs på EP:n även musikern Anders Teglund på synth. Tigerbukten består av bröderna Jonathan och Rasmus Winblad von Walter och Emil Larsson. Att bröderna har sitt ursprung i Luleå hörs i musiken. Det blir tufft och skört på samma gång.
EP:n är bara början för bandet, som i vår går in i studion och spelar in sitt debutalbum.

Varde ljus
Nånting måste brinna
Du fick en livstid
Du låter den försvinna
Seså, fäll en sista tår
Tuff kärlek består
– Tuff Kärlek, 2017

© Gaphals

print

Våra samarbetspartners