TIGERBUKTEN släpper Attila

Klicka på bilden, för att se hela bilden

‘Over the top’ är ett passande uttryck för Tigerbukten när dom återvänder med sin nya singel Attila. Bandet klampar fram över den trådfina linje mellan punk och pop som sägs finnas. Tankarna förs lätt till den där dimmiga lördagkvällen på dansgolvet där för ett par veckor sedan. Influenserna kan lätt kännas igen utan att man för den delen kan sätta fingret på dem. Senast svensk pop lät så här bra så såg vi debutalbum med Florence Valentin och Mattias Alkberg BD i början av 2000-talet. Tigerbukten är här för att sätta klorna i dig!

Luleåbandet som är bosatta i Göteborg har spelats in av Kristian Antilla. Tigerbukten har påbörjat ett samarbete med Gaphals och förväntas släppa ett album under hösten 2017.

Tigerbukten på Facebook
Gaphals på Facebook

© Tigerbukten

print

Våra samarbetspartners