HERE AND NOW – Premiär för Alan Balls nya dramaserie

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Here and Now är skapad av Oscars- och Emmybelönade Alan Ball (Six Feet Under och True Blood) och i huvudrollerna ser vi Golden Globebelönade Tim Robbins och Oscars-, Emmy- och Golden Globebelönade Holly Hunter.

Serien är ett provokativt och mörkt komiskt drama om de krafter som polariserar dagens amerikanska kultur, sett ur en progressiv, mulitetnisk familjs perspektiv.

Greg Bishop (Robbins) är professor i filosofi, hans hustru Audrey (Hunter) är advokat. De har tre adopterade barn från Somalia (Jerrika Hinton), Vietnam (Raymond Lee) och Colombia (Daniel Zovatto), samt ett biologiskt barn (Sosie Bacon). Men bakom den till synes perfekta ytan av en progressiv familj döljer sig djupa sprickor. När så ett av barnen börjar se saker som ingen annan ser uppstår oroande frågor om mentala störningar. Greg ifrågasätter sitt liv, sina mål och världen han lever i – en värld där det onda verkar ha tagit över – och hans ansträngda relation till Audrey ökar på hans ångest ännu mer.

Here and Now är exekutivt producerad av Alan Ball, Peter Macdissi och David Knoller.

HERE AND NOW, dramaserie i 10 avsnitt, har premiär den 12 februari på HBO Nordic.

© HBO Nordic

print

Våra samarbetspartners