THE CHI – premiär 8 januari

Klicka på bilden, för att se hela bilden

THE CHI – NY DRAMASERIE PÅ HBO NORDIC
Showtime-serien från Emmybelönade Lena Waithe har premiär den 8 januari

The Chi, skapad av Lena Waithe (Master of None), handlar om livet i de södra delarna av Chicago. Vardagen för barnen, deras föräldrar och ungdomar som försöker skapa sig ett drägligt liv alltmedan de äldre håller ett öga på dem från sina verandor. Men i det här tuffa området – The Chi – har drömmarna svårt att förverkligas och de mest triviala besluten kan få livsavgörande konsekvenser.

The Chi är en stark dramaberättelse om afroamerikansk arbetarklass, om relationer och styrkan i människans hopp om en bättre framtid.

Serien är skapad av Emmybelönade Lena Waithe (Master of None) och i ledande roller ser vi Jason Mitchell (Straight Outta Compton), Ntare Guma Mbaho Mwine (Blood Diamond), Jacob Latimore (The Maze Runner), Alex Hibbert (Moonlight), Yolanda Ross (The Get Down) och Tiffany Boone (Beautiful Creatures).

THE CHI – originalserie från Showtime i 10 avsnitt har premiär 8 januari på HBO Nordic.

© HBO Nordic

print

Våra samarbetspartners