GAME OF THRONES – Rekordsäsong

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den sjunde säsongen av världens populäraste tv-serie Game of Thrones närmar sig sitt slut. Det sjunde och sista avsnittet ser vi på HBO Nordic på måndag den 28 augusti från kl. 03.00.

Denna rekordsäsong, som hade premiär mitt i sommaren, har förtrollat oss som ingen tidigare gjort. Med andlös dramatik varvat med storslagna stridscener och drakar, känsloladdade återföreningar och hjärtslitande farväl, har säsongen krossat all annan konkurrens i tittarsiffror och fått ett överväldigande engagemang från fansen. Årets säsong har passerat förra årets rekordhållande sjätte säsong med 76,5 %* fler tittare på HBO Nordic.

”Våra förväntningar på den här säsongen av Game of Thrones var förstås extremt höga och när vi nu närmar oss slutet är det ingen överdrift att säga att den mer än överträffat dessa”, säger Tom Krogsgaard Nielsen, Vice President PR, HBO Europe, och fortsätter; ”med det sagt – HBO Nordic fortsätter sin mission att ge våra kunder det starkaste, mest hyllade och engagerande innehållet som finns på marknaden, som till exempel den efterlängtade nya HBO-dramaserien The Deuce och återvändande favoriter som Vikings, Billions, The Handmaid’s Tale, Taboo och Westworld.”

Så när vi nu lämnar våra Lannisters, Starks, Targaryens, deras vänner och fiender tills nästa säsong – den allra sista – närmar sig, kan vi känna oss trygga i förvissningen om att det blir ett välfyllt år av både nya och återkommande serier att följa på HBO Nordic.

Game of Thrones s7e7 (81 min) har premiär på HBO Nordic 28 augusti kl. 03.00.
Alla tidigare säsonger av Game of Thrones är tillgängliga – bara på HBO Nordic.

Se en förhandstitt på avsnitt 7 här.

*Statistik baserad på de som sett Game of Thrones fem första avsnitt i säsong 6 och 7 på HBO Nordic.

© HBO Nordic

print

Våra samarbetspartners