WHERE’S THE MUSIC 2018: 20 nya artister klara

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Snart bara en månad kvar till Where’s the Music!

Nu är det bara drygt en månad kvar tills festivalåret drar igång med Where’s the Music i Norrköping. Idag kan vi presentera ytterligare 20 akter som kommer att spela på årets festival. Därmed har ett redan matigt program blivit än bättre.

Förra året gästade Olle Grafström Where’s the Music tillsammans med Tjuvjakt. Det blev starten på ett succéår, som kröntes då Tjuvjakts “Tårarna i halsen” nominerades i kategorin Årets Låt till både Grammis och P3 Guld. I februari återvänder Olle till WTM, men den här gången som soloartist.

Dagens släpp innehåller även de heta popnykomlingarna Namasenda, Shirin och Kristofer Greczula samt hiphopakterna Muhammed Faal, Huset och Snövit. Och ni som vill fylla festivalhelgen med högklassig rock kan se fram emot att kolla in hyllade MaidaVale, The Dahmers, The Great Discord och de hypade fransmännen i Last Train.

– Where’s the Music handlar om att upptäcka nya saker, att vandra runt i Norrköping och kolla på artister som du inte har sett förr. Nu har vi släppt 76 artister och redan nu finns det en massa bra pop, rock, hiphop, indie och hårdrock att upptäcka. Men vi är långt ifrån klara, vi har fortfarande många artister kvar att presentera, säger Emelie Stockhaus projektledare för Where’s the Music.

Hela dagens bandsläpp:
Adam Naas (FR)
Agnes Matsdotter
Callum Stewart (UK)
COBRAH
Huset
KillASon (FR)
Kristofer Greczula
La Lusid
Last Train (FR)
MaidaVale
Muhammed Faal
Namasenda
Olle Grafström
Priest
Salima Drider (FR)
Shirin
Snövit
The Dahmers
The Great Discord
Tilde

Alla hittills klara artister:
Cyhra | Ebbot Lundberg & The Indigo Children | Familjen | Good Harvest | Ace Tee & Kwam.E (DE) | Adam Naas (FR) | Agent Fresco (IS) | Agnes Matsdotter | Alice Boman | Amanda Mair | Axel Flóvent (IS) | BIG KIZZ | Bitch Hawk | Callum Stewart (UK) | Carubine | COBRAH | Diskopunk | DJ KIMAZO | Estherlivia | Farao (NO) | Freya Ridings (UK) | GRANT | Grapell | Halie (NO) | Henrik Palm | Hey Charlie (UK) | Hudson Taylor (IE) | Huset | JADA (DK) | JËLLY | Joseph J. Jones (UK) | KillASon (FR) | KING (DK) | Kristofer Greczula | La Lusid | LASH | Last Train (FR) | Liv Sin | Lemar Jaily | Lizette Lizette | LOCALS | Lucas Nord | Luxury Death (UK) | MaidaVale | Magna Carta Cartel | Marlene | Memoria | Muhammed Faal | Namasenda | Nicky William | Olle Grafström | OX | Picture This (IE) | Pipes & i | Priest | Riga Tiger | Ruby Empress | Sabina Victoria | Saint Sister (IE) | Salima Drider (FR) | Satan Takes A Holiday | Shirin | SUAD (FI) | Sumie | Snövit | The Dahmers | The Great Discord | The Hanged Man | The Heard | Televote | Tilde | Tim Chadwick (IE) | Tom Hickox (UK) | TVc | VERO | Wy

Where’s the Music 2018
100 artister | 10 scener | Norrköping 9-10 februari

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners