DOLLY STYLE: Star Stable Online och Universal Music i discosamarbete

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Star Stable Online, världens ledande häst- och äventyrs-MMO-spel, meddelar i dag tillsammans med Universal Music att spelare i hela världen kommer att kunna dansa tillsammans i spelet till tonerna av den svenska popsensationen Dolly Style. Dolly Styles musik kommer att spelas i ett disco i spelet, där spelarna kan träffas och tillsammans lyssna på två av gruppens stora hits: “Unicorns & Ice Cream” och “Bye Bye Bby Boo”.

“Vår mission är att bygga en trygg online-plattform och vara en del av att utforma framtiden för tjejer inom teknologi. Dolly Style och Star Stable delar inte bara målgrupp utan även ett löpande arbete mot nätmobbning”, säger Taina Malén, CMO på Star Stable Entertainment. “Vi tycker också att de är supercoola, och ser fram emot att vara en del av den globala releasen av deras musik genom vårt spel.”

Dolly Styles grundare Emma Nors ser många likheter mellan Star Stable och Dolly Style.

“Det är underbart att vi fått chansen att vara delaktiga i en sådan trygg och rolig miljö där gemenskap och glädje ligger i fokus. Det ska bli spännande att se hur Dolly Style tas emot av spelarna i Star Stable. Det är många “Dollys” som blivit vänner och lärt känna varandra genom Dolly Style, likt spelarna i Star Stable som hittat vänner utanför eller i spelet. Jag är övertygad om att alla “Dollys” kommer sprida massvis med kärlek i Jorvik”, säger Emma Nors.

Dolly Style har nyligen börjat spela Star Stable och ser fram emot att blir en del av spelet och utforska den fiktiva ön Jorvik.

“Vi tycker det är jättekul att samarbeta med Star Stable! Vi har samma värdegrund och jobbar mot liknande mål, att stärka unga personer och hitta gemenskap på en trygg plattform”, säger Molly, Holly och Polly från Dolly Style.

Dolly Styles musik är nu tillgänglig i Star Stable Onlines Fort Pinta-område, som också är utsmyckat med Dolly Style-posters. Spelarna kan hämta ut Dolly Style t-shirts till sina karaktärer helt gratis genom att använda värdekoden DOLLYSTYLE. Discot har öppet på fredags- och lördagskvällar.

© Universal Music

print

Våra samarbetspartners