BILAR 3 bland Disneys decembernyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bilar 3
Från Disney•Pixar, skaparna av Hitta Doris och Insidan Ut, kommer ett fantastiskt äventyr i full fart med både hjärta och humor. Överraskad av en ny generation av blixtsnabba förare med den arroganta Jackson Storm i täten, finner sig legendaren Blixten McQueen snart omkörd och ute ur sporten han älskar. För att komma tillbaka på rätt spår igen, behöver han hjälp av den unga racingtekniker Cruz Ramirez, inspiration från den bortgångna Fantastiska Hudson Honet och några oväntade vändningar av ödet. En högoktanig fullträff som är tankad med oförglömliga karaktärer och spektakulär animation!
Release: 11 december
Format: 3D Blu-ray, Blu-ray och DVD

Bilar 3 – 3 Movie Collection
Samligsbox med Bilar 1, Bilar 2 och Bilar 3.
Release: 11 december
Format: Blu-ray och DVD

Criminal Minds The Twelfth Season
Den tolfte säsongen av Criminal Minds skakar om FBIs enhet för beteendeanalys innersta kärna. Oförutsedda hot leder till plötsliga förändringar i teamet med nytillskottet Luke Alvez (Adam Rodriguez), vars färdigheter testas från dag ett. Emily Prentiss (Paget Brewster) återvänder från London för att ta över som den nya enhetschefen, med sig har hon Stephen Walker (Damon Gupton), även han en erfaren agent. När teamet växer i antal, blir deras fiender bara starkare. Det nya teamet måste lära sig att arbeta tillsammans för att stoppa mördare, psykopater, hackare, kidnappare och andra farliga förövare som väntar på dem i dessa 22 häpnadsväckande avsnitt.
Release: 4 december
Format: DVD

© The Walt Disney Company Nordic

print

Våra samarbetspartners