SWEDEN ROCK FESTIVAL 2018: Biljettinfo och ny dryckesleverantör!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Imorgon, fredagen den 24 november kl. 09:00 släpps biljetterna till kommande sommars Sweden Rock Festival! Vill du lägga vantarna på en av de första biljetterna där det ingår en limiterad t-shirt gäller det nog att hänga på låset, för vi bedömer att trycket kommer att bli ovanligt hårt.

I år säljer vi biljetterna med hjälp av en ny systemleverantör, Ticketmaster.

För dig som biljettköpare blir det ingen större förändring; du hittar fortfarande biljetterna både via www.swedenrock.com/biljetter samt via Ticketmasters egna sida: www.ticketmaster.se

Tips för att köpet ska gå så smidigt som möjligt
För att kunna köpa biljetter till Sweden Rock Festival 2018 behöver du vara inloggad. Har du inte redan ett konto, så skapar du ett här: https://www.ticketmaster.se/myAccount/loginRegister.php Kontot skapas med fördel innan biljetterna släpps – varför inte redan idag?

Kön för att köpa biljett startar exakt kl. 09:00 imorgon fredag den 24 november. Det finns alltså ingen fördel att vara inne på sidan före just den tiden.

Skulle du ha hunnit klicka dig vidare in på en sida för en speciell biljettyp innan klockan 09:00, så behöver du göra en “refresh” vid 09:00 för att komma med i kön.

När du väl har fått din plats i kön, behöver du bara vänta på din tur. Gör alltså inte någon “refresh” i det läget! Det hjälper inte heller att ha fler flikar eller fönster i webbläsaren öppna på en gång.

När du har valt din biljettyp (t.ex. 3- eller 4-dagars), så kommer du att få möjlighet att välja till parkering och/eller bussåkband. Vill du däremot köpa biljetter av olika kategorier, t.ex. både en 3-dagars och en 4-dagars, så du tyvärr göra två olika köp.

Biljetterna levereras sedan till dig på mail – och blir även nedladdningsbara på Ticketmasters “Mitt konto”. (Skulle du av någon anledning vilja ha dem på vanlig post, så är det också en möjlighet.)

2018 års biljettpriser ser ut så här:
4-dagarsbiljett: 2895 kr
3-dagarsbiljett: 2595 kr
4-dagars VIP-biljett: 4495 kr
Parkering 1: 475 kr
Parkering 2: 275 kr

Tidigare år har det tillkommit en serviceavgift på 50 kr utöver det angivna biljettpriset, men så är inte fallet i år. Med andra ord tillkommer inga avgifter till ovan priser.

Flera olika betalningssätt

Ticketmaster erbjuder flera olika betalningsmodeller; kortbetalning, bankbetalning, samt – via samarbete med Klarna – faktura eller delbetalning. Om du väljer bankbetalning, tänk på att ha då din bankdosa och kort redo så att betalningen går smidigt (du har max 10 minuter på dig att avsluta ett påbörjat köp).

Läs mer detaljer om alla olika betalningssätt här.

Biljetten inte personlig
Precis som tidigare år är biljetten är inte personlig. Det är alltså helt okej att köpa en biljett till någon annan och ge bort. Dock så är det personen som ska använda biljetten som sedan måste hämta ut festivalarmbandet på plats på festivalområdet i sommar!

Presentkort nu möjligt
I samband med att vi byter biljettleverantör kan vi även erbjuda möjligheten att köpa presentkort. Så vill du till exempel ge bort en delsumma i present eller julklapp, så kan du alltså köpa ett generellt Ticketmaster-presentkort. Detta kan mottagaren sedan använda för att köpa sin Sweden Rock-biljett. Läs mer om presentkorten här.

Om du behöver personlig hjälp
För att svara på eventuella frågor har Ticketmaster sin kundtjänst till förfogande. Kundtjänsten nås på vardagar mellan 09:00 – 17:00 på telefonnummer: 0771- 70 70 70. Du kan också maila dom på: info@ticketmaster.se eller ställa frågor på deras facebooksida, på vardagar 08:00-17:00 och på lördagar 12:30 – 16:30.

Vid förhinder, använd andrahandssajten Seatwave
Om du av någon trist anledning skulle behöva sälja din inhandlade festivalbiljett, rekommenderar vi att du använder Ticketmasters egna och trygga resale-funktion Seatwave. Det är även via Seatwave som du kan köpa säkra andrahandsbiljetter. Seatwave hittar du här.

Nytt dryckessortiment 2018

Nu inleder vi ett nytt samarbete som gör att vi till sommarens festival kommer att kunna presentera ett helt nytt dryckessortiment i våra barer.

Ny huvudpartner blir Falcon, som tillsammans med Staropramen, Brooklyn och Backyard Brew kommer att utgöra det nya, fräscha ölsortimentet.

Vi erbjuder även en ny cider i form av Somersby. De alkoholfria alternativen blir Pepsi, Zingo och Ramlösa. Utöver detta kommer det självklart även finnas alkoholfritt öl och vin.

OM DET NYA SORTIMENTET:
Falcon
Falkenbergs stolthet. Falcon bryggs på friskt källvatten från samma källa som grundaren John L Skantze valde för sitt öl redan 1896.
Staropramen
Genuin tjeckisk premiumlager. Bryggs sedan 1869 i Prag och är idag Sveriges mest uppskattade tjeckiska öl.
The Brooklyn Brewery
Amerikansk craftöl när det är som bäst. Under ledning av bryggmästare Garrett Oliver skapas nya smaker som fortsätter att tänja gränserna för öl.
Somersby
Premiumcider med rena, friska smaker och balanserad sötma. Ett av världens snabbast växande cidervarumärken.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners