SOPHIE släpper idag nya singeln ‘It’s Okay To Cry’!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

SOPHIE släpper idag nya singeln ´It’s Okay To Cry` via Transgressive Records som är SOPHIE första soloprojekt sedan singelsamlingen PRODUCT. Producenten hade sitt genombrott med singlarna ´Lemonade` och ´Bipp` som tillsammans har över 2,5 miljon streams. SOPHIE har även samarbetat med flera stora artister som Charli XCX, Le1f och Namie Amuro. Tillsammans med Diplo producerade SOPHIE Madonnas singel ´Bitch I’m Madonna`.

Lyssna & titta på ´It’s Okay To Cry` här

I den självregisserade musikvideon till nya singeln ´It’s Okay To Cry` avslöjar SOPHIE djupare dimensioner av en konstnär som ständigt fortsätter att utforska sig själv, förvränga och utveckla popkulturen. Med ny ljuddesign och musikalitet står ´It’s Okay To Cry` för början på något nytt.

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners