NOCEAN släpper ‘Diamond’

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nocean är det första rockbandet i Sverige som släppt en musikvideo i 360 grader (The Change). De har turnerat mycket i Europa, de spelade på Sweden Rock Festival 2017 och snart släpps det nya albumet Diamond.

Från Stockholms förorter kommer ett nytt, alternativt rockband som bryter igenom asfalten och avviker från massorna. Nocean kombinerar melodiös, alternativ rock med metalinfluenser, elektroniska inslag och ett mäktigt, välproducerat sound. De lever och andas sin musik med en positiv inställning och ett stort driv.

– Vi bestämmer oss för vad vi vill göra, och så gör vi det, säger sångerskan Hanna Olsson.
Nocean bildades 2013 som ett klassiskt hårdrocksband och har tidigare släppt ett debutalbum, Nothing To Hide (Attitude Recordings, 2016). Under sommaren 2016 förändrades medlemsuppsättningen och bandet bestämde sig också för att ta en ny riktning med musiken inför sitt andra album. Idag har Nocean ett eget skivbolag och de har släppt två singlar från det kommande albumet (The Change och This Must Be). Singeln The Change släpptes som Sveriges första rockvideo i 360 grader och fick ett enormt genomslag på Facebook med över 140 000 visningar på en vecka. Nu har de kontrakt med Rambo Music (dotterbolag till Sony Music) för distribution av den nya skivan. Den 1:a december släpps albumet Diamond och under början av 2018 åker Nocean ut på ytterligare en Europaturné.

© Gain Music Entertainment

print

Våra samarbetspartners