ELLA RAMMELT – Lindra måndagsångesten med nya singeln

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nu när sommaren lider mot sitt slut gör måndagsångesten sig påmind. Det femtonåriga stjärnskottet Ella Rammelt släpper den 28 augusti singeln ”Måndag” som handlar om just måndagsångest, men även om att ta kontroll över sitt egna liv och sina relationer.

Trots hennes ringa ålder har Ella hunnit med mycket och har en lovande karriär. Efter artistdebuten förra året har hennes låtar streamats mer än 1 miljon gånger på Spotify, och under förra sommaren genomförde hon en sommarkampanj med BRIS, där alla intäkter från hennes singel ”Det gör ont nu men det läker” går till organisationen och dess arbete med ungas rättigheter i samhället. I samband med låten gjordes en video med några av Sveriges mest framgångsrika YouTubers samt framträdanden på Rix FM festival och TubeCon. Hon gjorde även den officiella låten till NärCon, nordens största cosplay- och gaming-festival.

– Jag vill kunna hjälpa människor med min musik, på samma sätt som många andra artister har hjälpt mig. Genom musiken så vill jag stå upp för människors lika värde, oavsett nationalitet, hudfärg eller sexuell läggning – jag vill förmedla att alla är lika mycket värda och har rätt att vara precis som de är, berättar Ella själv om sin musik.

Och att hon har en ljus framtid kan ingen förneka: med musik som påminner om en blandning mellan Peg Parnevik och Södra Station kommer hon ta den svenska musikvärlden med storm.

© Mars Music

print

Våra samarbetspartners