BABY-BOSSEN: Håll hårt i portföljen – nu flyttar han in!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Släpps för digitalt köp 21/8, på DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray, UHD och VOD 4/9

…en hjärtevärmande historia om vikten av sin familj, berättat ur synvinkeln från en fantasifull 7-åring vid namn Tim. Om du trodde föräldraskap var svårt innan har du inte träffat Baby-Bossen!
– Moviezine –
Tempot är högt och i samma anda som gammaldags tecknad slapstick från Hollywood.
– Aftonbladet –

DreamWorks Animation presenterar årets härligaste feel good-film, ”Baby-bossen”! Sjuårige Tim inser att föräldrarnas kärlek svalnar när hans lillebror kommer till världen – klädd i kostym visar brorsan att det är han som bestämmer. När Tim upptäcker att babyn är på ett hemligt uppdrag går han med på att hjälpa sin lillebror i ett spännande äventyr som kan förändra världen!

Vad gör du om ett spädbarn i affärskostym med en portfölj i högsta hugg kliver ur en taxi utanför ditt hus och dina föräldrar säger att det är din nye lillebror? Sjuårige Tim blir jätteavundsjuk på all uppmärksamhet den nya söta babyn får, för att inte tala om hur misstänksam han blir när babyn uppträder konstigt när inte föräldrarna är i närheten.

När Tim sen upptäcker att den lille kan prata som en vuxen försöker han få föräldrarna att genomskåda babyn, vilket slutar med husarrest för honom själv. Men då babyn – eller ’bossen’ som han vill bli kallad – berättar för Tim att han är på ett hemligt uppdrag för att ta reda på varför valpar blivit mer omtyckta än bebisar så beslutar sig Tim för att hjälpa honom. Det blir början på en hisnande resa för dem båda.

Roliga fakta:
· Animatörerna tittade på ett ändlöst antal YouTube-klipp på bebisar och valpar för att få deras uttryck rätt i filmen.
· Alex Baldwin som gör rösten till babyn i originalversionen tyckte det var roligare än att spela Donald Trump i Saturday Night Live.

Produktionsinfo:
Originaltitel: The Boss Baby
Svenska röster: Hasse Jonsson, Einar Sundqvist, Jonas Bergström, Andreas Rothlin Svensson, Lina Hedlund, Peter Eggers m fl
Röster i originalversionen: Alex Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Tobey Maguire m fl
Genre: Animerad/Familj
Speltid: 1 tim 37 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 7 år

Extramaterial DVD: • BabyCorp and You • The Forever Puppy Infomercial • The Boss Baby and Tim’s Treasure Hunt Through Time • Cookies Are for Closers: Inside BabyCorp • The Great Sibling Competition • Happy Accidents: The Deleted Scenes of The Boss Baby • Gallery

Extramaterial Blu-ray, 3D Blu-ray & UHD: BabyCorp and You • The Forever Puppy Infomercial • Babies vs. Puppies: Who Do YOU Love? • The Boss Baby and Tim’s Treasure Hunt Through Time • The Boss Baby’s Undercover Team • Cookies Are for Closers: Inside BabyCorp • The Great Sibling Competition • Happy Accidents:The Deleted Scenes of The Boss Baby • Gallery

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners