TOTO till Stockholm

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det legendariska Los Angeles-bandet Toto kommer i februari till Sverige för en exklusiv konsert i Stockholm.

14 februari: Stockholm, Fryshuset Arenan

Toto har funnits sedan 1977 och har sedan dess haft en lång rad internationella superhits, såsom Rosanna, Hold The Line, Africa och Pamela. Mängder är de musiker som influerats av Totos välproducerade och eleganta västkustrock.

I somras spelade Toto inför 8000 fans på Sofiero i Helsingborg och våren 2016 spelade de på ett utsålt Fryshuset Arenan. Nu är det alltså dags för dem igen att besöka Stockholm på deras världsturné som fått namnet 40 Trips Around The Sun Tour. I samband med turnén släpps också skivan 40 Trips Around The Sun som kommer att innehålla både helt ny musik och remastrade versioner av gamla klassiker.

Dagens Toto innehåller originalmedlemmarna Steve Lukather (gitarr), David Hungate (bas), Steve Porcaro (keyboards) och David Paich (keyboards) samt Joseph Williams (sång) och Shannon Forrest (trummor).

Passa på att fira Alla Hjärtans Dag i sällskap med Toto!

Biljetterna släpps 25 augusti 08.00 på www.tickster.com/sv/p/triffid-and-danger.

© Triffid And Danger Concerts

print

Våra samarbetspartners