PELLE KJELLQVIST släpper den 23 augusti debutsingeln “Något måste Hända nu”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En känsla av att livet står och stampar, som när man varit ute lite för många helger i rad och utekvällarna börjar kännas på rutin. Man beställer något mer i baren, inte för att man vill, utan för man inte har något bättre för sig. Den känslan tillsammans med lite klassisk obesvarad kärlek handlar debutsingeln om.

Pelle Kjellqvist, kommer ifrån Katrineholm men bor sedan 5 år tillbaka i Stockholm. Han har skrivit musik sen han var 15 år gammal, men började fokusera på att producera när han flyttade till Stockholm. Musiken är inspirerad av all typ av pop samt spel och filmmusik.

Producerad av:
Pelle Kjellqvist, Patric Svensson, Fredrik Sonefors, Johan Sigerud

Mixad av:
Pelle Kjellqvist, Patric Svensson, Fredrik Sonefors

Mastrad av:
Magnus Lindberg

Genre:
Svensk Pop

© Dazed Music

print

Våra samarbetspartners