POPAGANDA: Första artisterna till Efterfestivalen på Nobelberget 1-2 september

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Niki & The Dove, Colleagues Sound System (med vänner), Death Team och OLSSON till efterfestivalen på Nobelberget

Med 14 dagar kvar till festival är vi mycket glada att kunna presentera den största delen av programmet till Efterfestivalen på Nobelberget. När de sista tonerna tystnat på Eriksdalsbadet fortsätter natten på Nobelberget med Niki & The Dove, Colleagues Sound System (med vänner), Death Team, OLSSON och ett par fler akter och DJ’s. Hela programmet släpps inom kort!

Det var kul att göra en stor efterfestival på Nobelberget förra året. Det finns alltså inga skäl till att inte göra om det även i år. När musiken tystnat på Eriksdalsbadet fortsätter därför festen på Nobelberget med två scener, massor av artister, DJ’s, food trucks, roliga grejer och stans mysigaste bakgård!

• • • • • • INFO • • • • • •
Nobelberget har varit en av våra absoluta favoritlokaler ända sedan de öppnade för två år sedan – och det ligger bara 10 minuter från festivalområdet med buss eller taxi.

Efterfestivalen är öppen kl 23:00 – 04:00 båda dagarna.
Åldersgräns: 18 år.

Direktlänk till Facebook-eventet!

• • • • • • TA SIG DIT OCH HEM • • • • • •
Gratis direktbussar kommer att gå mellan festivalområdet och efterfesten för att underlätta resan till Nobelberget.

En kan också åka kommunalt – till eller från Slussen tar det endast 6 minuter (stationerna Sickla Industriväg, Sickla Allé och Sickla Bro funkar alla!)

• • • • • • BILJETTER • • • • • •
Festivalpass och endagsbiljetter säljs via Tickster och www.popaganda.se.

NIKI & THE DOVE
Förra året avslutade Niki & The Dove festivalens lilla scen med en fantastisk spelning, av många betraktad som helgens bästa. Därför är vi otroligt glada över att kunna bjuda på en favorit i repris på årets efterfestival.
Med förra årets album, Everybody’s Heart Is Broken Now, gjorde Niki & The Dove vad som kan kallas den ultimata sommarplattan. Istället för ett stort, ödesmättat sound, släppte de en rad 80-talssoulpoppiga, tillbakalutade hits som passar lika bra i hängmattan som på dansgolvet. Tidigare i år släppte bandet singeln Sushi King och förra månaden kom The Sound Of Arrows-samarbetet In The Shade Of Your Love, där sommarkänslan är intakt.
Niki & The Dove har gjort väldigt få spelningar i år, men gör ett undantag för Popagandas efterfestival fredagen 1 september, där de garanterat kommer att bjuda på en av festivalens bästa spelningar – igen.

COLLEAGUES SOUND SYSTEM
Colleagues är inte bara ett av Stockholms bästa liveband – de har också en katalog av många mäktiga samarbeten bakom sig. Låtskrivare, kompmusiker och tekniker åt och med artister som Tove Lo, Veronica Maggio, Sabina Ddumba och Dolores Haze. På egna ben gör dom den mest drömmiga och dansanta indiepopen vi vet.
Efter ett långt uppehåll gör Colleagues en unik spelning på Nobelberget – och bjuder in gäster från tidigare samarbeten och deras breda kollegie… konstnärer, DJs och till och med några gästartister deltar för att ge en konsertupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans med Colleagues stänger vi Popaganda 2017 med flaggan i topp!

DEATH TEAM
Duon Death Team fick sitt genombrott för två år sedan med den hysteriskt beroendeframkallande singeln Fucking Bitches In The Hood, med en låttitel lika diskret som bandets liveframträdanden. För med Death Team är det extra allt som gäller hela tiden och deras indie-eurotechno med hiphop-influenser fokuserar på att ha roligt och må bra.
Bandet har sedan starten varit väldigt produktiva och släpper nya dansanta singlar med jämna mellanrum. De flesta har förmodligen hört Dolphin Style, Gold, So Fresh eller Work på radion eller gymmet. Den gamla sporthallen som idag är Nobelbergets lokaler kommer med hjälp av Death Team åter att uppleva ett rejält träningspass under efterfestivalen.

OLSSON
Christian Olsson är förmodligen främst känd som sångare i bandet Fibes, Oh Fibes!, men han har under de senaste åren ägnat sig åt sin solokarriär. I maj släpptes debutalbumet Millions, där OLSSON samarbetat med ett flertal välkända musiker, såsom Petter Winnberg, Daniel Adams-Ray och Mapei.
OLSSON:s musik bär spår av 90-talets brittiska sound, som utmärkte band som The Verve och The Stone Roses, eller som andra beskrivit musiken – “som John Lennon på syra återuppstår från de döda i Manchester 1992”.

© Popaganda

print

Våra samarbetspartners