ICE AGE – Breaking the Ice singel och video

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter ca 30 års väntan är det dags , ett av Sveriges första thrashband släpper sitt första album “Breaking The Ice” 20 oktober.

Men redan nu släpps en singel och en video inspelad av Patric Ullaeus.

https://open.spotify.com/track/0ZBZLs1AOxiIRgvVpBY1k8

Ice Age startade på 80-talet och släppte 2 demokassetter som sålde i tusental, och bandet turnerade flitigt i Europa. De lyckades även få Hollywood producenten Kim Fowleys uppmärksamhet, han kom till Europa för att träffa bandet och ville signa dem. Men innan allt blev klart lade bandet ner av olika orsaker.

Även om det var längesedan Ice Age var aktiva, var dom långtifrån bortglömda under alla år. När SVT direktsände The Big 4 (Metallica, Slayer, Megadeth och Anthrax) så tillägnade dom hela kvällens sändning till Ice Age.

Missa inte att Ice Age spelar på Göteborgs Kulturkalas!
Lördag 19 augusti 22.00 Brewhouse

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners