KEN RING – En Kärlek – Nytt album inspelat på Jamaica i Tuff Gong studion!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ken Ring släpper nu sitt 14:e album i sin karriär. Bara det är en enorm bedrift som artist i Sverige, som få kan mäta sig med.
Nya albumet En Kärlek är inspelat på Jamaica i ingen mindre än Bob Marley´s legendariska Tuff Gong studio, med några av Sveriges och Jamaicas främsta musiker.

Allt är inspelat live i en tagning och sedan mixat hemma i Sverige av Hot This Year Band för det absolut bästa soundet en reggae platta ska ha.

På albumet finns gästande världsartister som Christopher Martin, som anses vara en av reggae världens största idag, legenden Anthony B samt Duane Stephenson som även följde med Ken till Sverige och var med och uppträdde med låten Sarah på TV4 i våras.

Från Sverige är det också riktigt stark representation på gästsidan, som tex Daniel Lemma och Lani Mo.

Detta är ett album i kärlekens tecken och det finns ett starkt budskap i alla låtar. Kens egna favorit Caroline som är en hyllning till sin förståndshandikappade syster sätter även vägen för Kens kommande akustiska projekt och sin största turné någonsin som kommer under vintern 2018. Tillbaka som vanligt med sin egna stil.

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners