KEN RING släpper Tillbaka i Tiden

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter många år på musikscenen är Ken Ring nu aktuell med en nya singeln Tillbaka i Tiden. Denna gång är det lite speciellt då Ken för första gången tar ton och faktiskt sjunger.

Tillbaka i Tiden är en berättelse om en kvinna som gick en annan väg i livet än Ken Ring även om dom växte upp i samma område. Det är en vänskapsberättelse med en tyngd som Ken Ring hämtat rätt mycket av i hans musikaliska katalog.

Tillbaka i Tiden är inspelad med Hot This Year Band i Bob Marleys Tuff Gong studios tillsammans med en av Jamaicas största keyboardister “Bounty Keys” och är det första svenskspråkiga smakprovet som vi får från Ken Ring´s kommande album “En Kärlek” som släpps i Höst.

Med det nyöppnade “Söders Marley Café” på Åsögatan 144 och spelningarna på reggae festivalerna Öland Roots och Uppsala Reggae Festivalen så är det rätt tydligt. Ken Ring är här igen och han säger själv om singeln så här:

“Jag vill med denna singel och kommande album ge lite vibes och kärlek till en allt gråare värld som vi går mot, sprida kärlek för en gångs skull”

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners