THOMAS SEKELIUS släpper One More in the Crowd (ALED D´ROSSO och LUCAS ESTRADA remix)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Thomas Sekelius släppte nyligen ”One More in the Crowd”, den officiella låten för Stockholm Pride 2017. Med nära en halv miljon lyssningar på Spotify och ett hyllat framträdande på Sommarkrysset släpps den officiella remixen på fredag, gjord av talangfulla Alex D´Rosso och Lucas Estrada.

Alex D´Rosso började sin karriär som DJ & producent 2010 och har för närvarande nära 3 miljoner lyssningar på Spotify. Han är dessutom en välkänd influencer, modell och TV-personlighet. Producenten Lucas Estrada släppte sin första singel 2015 och har sedan dess arbetat med välkända sångare från hela världen, han har för närvarande nära 250 000 lyssnare per månad på Spotify. Resultatet av samarbetet mellan de två producenterna är en låt med ett modernt, beroendeframkallande sound som för tankarna till varma sommarnätter.

Thomas är en av Sveriges populäraste influencers med 300 000 prenumeranter på YouTube, i februari började hans karriär inom musiken med singeln ”Awakening”, och hans andra single ”One More in the Crowd” har valts för att representera Nordens största Pride Festival. Det är en kraftfull låt som belyser de blickar HBTQ personer får på stan:

-Jag ville göra en låt som fångar euforin i allas ögon, som har sex-appeal, är aningens kaxig och som går att dansa till, säger Thomas själv om låten.

http://open.spotify.com/album/0T7xZuWVmZyoOSuKkIckMQ

© Mars Music

print

Våra samarbetspartners