MHD – Hip-hop fenomenet kommer till Danmark

Klicka på bilden, för att se hela bilden

MHD er Frankrigs nye hip hop fænomen. Den 21-årige Mohamed Sylla, AKA “Afro Trap” MHD, har skabt sig et navn på hip-hop scenen ved at udvikle sin egen stil; afro-trap musik – han tager den traditionelle afrikanske musik og mixer med moderne trap.

MHD har med raketfart fået berømmelse i Frankrig som ‘petit prince’ på den nyopståede ‘afro trap’ scene. Med mere end 500 millioner views på YouTube, 140 millioner streams på Spotify og et Double Platinum Certified Album, er han på vej til at blive en global stjerne. Hans musik, som Adidas har brugt i global kampagne, spilles over hele verden, herunder Afrika, hvor det er super populært. Stjerner så forskellige som kunstnere og fodboldspillere har postet videoer af dem selv, der laver hans signaturdans.

MHD kommer fra det 19. arrondissement i Paris og er halvt guineaner og senegaleser. Selvom han stadig er i sine tidlige 20’ere har MHD revolutioneret den franske musikscene og er en af de mest innovative og spændende nye acts fra Frankrig i dette årti.

Oplev ham for første gang i Danmark, når han lørdag 28. oktober indtager scenen i Store VEGA, og gør en kold måned lidt varmere.

FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE

Dato
Lørdag 28. oktober 2017 – Store VEGA, København

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners