WALTER TROUT släpper ny låt från kommande plattan We’re All In This Together

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Walter Trout: “When I was trying to figure out what to write for Kenny Wayne to record with us ,I just figured it all comes back to the blues and let’s both of us go back to our roots . Musically it’s where we both come from. So this is a straight-ahead shuffle and I think he and I really complement each other in our playing. This cut was really fun to record , and I think it’s smokin’ !!”

Walter Trout är hjärtat på den moderna bluesscenen. Respekterad av det gamla gardet, beundrad av den nya generationen. Avgudad av fansen som måste skaka hans hand efter varje konsert. Efter snart femtio år i branschen har Trout nått legendarisk status och är klistret som håller de olika bluesfraktionerna samman. Han är också en av de få med visionen, talangen och adressboken att kunna ro iland ett projekt som We’re All In This Together. “Det krävdes en hel del för att få till plattan,” erkänner Trout. “Men jag antar att jag har rätt många vänner…”

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners