ARC NORTH släpper Dark Side

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Arc North är tillbaka med en uppföljare till den framgångsrika singeln ”Meant To Be” som streamats mer än 8 miljoner gånger på plattformar som Spotify, Youtube och Apple Music.

Stockholms-producentens nya melodiska singel ”Dark Side” släpps den 21 juli och handlar om falska relationer och den smärta det innebär att hantera det missbruk som existerar i dessa.

– Låten handlar om en person man trodde var en vän, men som det visar sig inte har din rygg alls. Framförallt när personen dricker alkohol så visas en helt ny sida, där den omtänksamma personen byts ut av något helt annat. En ny, mörk sida som du aldrig sett förut. Låten handlar om att lämna dåliga relationer för att ge plats till nya, bättre saker, säger Oscar Christiansson, personen bakom Arc North om låten.

Trots att artistprojektet startades för bara två år sedan har han samarbetat med erkända artister från hela världen och har en ständigt växande fanskara med över 240 000 lyssnare per månad på Spotify och nästan 30 000 följare på SoundCloud.

https://open.spotify.com/album/7m3eUjs0SPmQKhZ8YuiQ4L

© Mars Music

print

Våra samarbetspartners