MELVINS + REDD KROSS till Babel den 20 oktober

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Amerikanska grunge- och metal-legenderna Melvins kommer äntligen tillbaka till Babel och denna gång har de med sig Redd Kross!

MELVINS (US)
Med tunga riff en punkattityd och experimentiell ådra har The Melvins sedan 80-talet varit stilskapande för en hel generation inom alternativ rock.
Melvins bildades 1982 i Aberdeen, Washington. 1987 kom deras första platta men det skulle dröja till 1993 innan de hamnade på ett större bolag, Atlantic. Där hann de släppa tre album innan de gick vidare till annat bolag 1996. Från sent 90-tal till idag har bandet släppt en massa studio-, live- och samlingsalbum. Med nya albumet “A Walk With Love and Death” visar de att de fortfarande går i fronten av utvecklingen vad gäller punk/grunge/rock!
Hemsida
Facebook

REDD KROSS (US)
Bildade 1980 i Hawthorne, Kalifornien. Bröderna Jeff och Steve McDonalds fascination för pop-kultur präglade bandets repertoar och uttrycket tuggummi-punk kan användas utan att kallas missbruk. Första spelningen var som support till Black Flag och sen tappade man medlemmar till just Black Flag och Circle Jerks.
Hemsida
Facebook

VAD: Melvins (US) + Redd Kross (US) LIVE
NÄR: Fredag 20 oktober, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 240 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 240 kr
ÅLDER: 13 år

© Babel

print

Våra samarbetspartners