THE SCRIPT tillbaka efter 5 års tystnad – släpper spåret ”Rain” idag

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Irländska trion The Script, med sångaren Danny O’Donoghue i fronten är tillbaka med singeln ”Rain”. Spåret är det första vi hör från gruppen på fem år och även den första singeln från kommande femte studioalbum.

“After a very long process of making album fem, the song Rain came right at the end. It’s a summer song so we thought, only the Script can make it Rain in Summer.” – Danny O’Donoghue

Trion från Dublin slog igenom 2008 med det självbetitlade albumet som var Topp 10 på svenska försäljningslistan och resulterade i två låtar i Topp 20 på svenska radiolistan. Året efter gjorde The Script en utsåld konsert på Nalen i Stockholm. 2010 släpptes albumet ”Science & Faith” som gick direkt in på en förstaplats i England. Därefter släpptes albumen ”#3” och ”No Sound Without Silence”.

Med över 600 miljoner streams globalt, mer än 100 miljoner visningar på YouTube och som en utav Spotifys 200 mest streamade artister någonsin, har The Script etablerat sig som ett utav världens största och främsta pop-rockband idag. Nu är senaste singeln äntligen här.

Lyssna på ”Rain” av The Script här

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners