NINA NESBITT – Den skottsksvenska singer/songwritern är tillbaka med sin nya singel ‘The Moments I’m Missing’

Klicka på bilden, för att se hela bilden

‘The Moments I’m Missing’, skriven och producerad av Nesbitt, är hennes mest personliga musik hittills. Den känslosamma och blottande texten lyfts upp av en intrikat kombination av finstämda pianoslingor och lågmälda beats, en uppvisning av Ninas genuina talang för ärlig och träffsäker pop. Nina egna ord om låten:

“Jag gick hem från någon annans inspelning och kände att jag ville skriva en låt som ingen annan än jag själv kunde sjunga. Jag älskar hur rappare och R&B-artister talar ut om sina liv i sin musik och ville hitta singer/songwriter-versionen av det. Det handlar inte om saknad som i längtan efter vad som varit, det handlar om stunderna jag glömt bort och att minnas dessa igen.”

Nina Nesbitt 2017 är inte samma Nina Nesbitt som den som dök upp från ingenstans med hitlåtarna ‘Stay Out’ och ‘Hold You’ och tog en topp-15 placering på brittiska albumlistan med debutalbumet ‘Peroxide’ i början av 2014. Den kraftfulla och personliga rösten är kvar, likaså hennes sylvassa känsla för relaterbara texter och smittande melodier, men Nina är nu den artist hon alltid velat vara.

https://open.spotify.com/track/1QE9a9v3up2KuFhcLovJFU

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners