ED SHEERAN – imorgon släpps biljetterna till konserterna i Stockholm och Göteborg!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Spelar på Ullevi 10 juli och Friends Arena 14 juli

Nyligen blev det klart att Ed Sheeran följer upp vårens utsålda succéspelning i Ericsson Globe med två stora sommarkonserter i Sverige nästa år. Imorgon kl 11:00 släpps biljetterna till konserterna på Ullevi 10 juli och Friends Arena 14 juli via Ticketmaster.se.

Hittills har 2017 varit ett fantastiskt år för den brittiske trubaduren Ed Sheeran. Med hjälp av succésinglarna ”Shape Of You” och ”Castle On The Hill” slog albumet ”÷” en rad rekord då det släpptes i mars och den efterföljande turnén, som just nu pågår i Nordamerika, har befäst Ed Sheerans ställning som en av världens just nu största artister.

Nästa år kommer Ed Sheeran att genomföra sin hittills största turné. Då passar han på att ge två stora konserter i Sverige – på Ullevi i Göteborg 10 juli och på Friends Arena i Stockholm 14 juli. Biljetterna till bägge konserterna släpps imorgon kl 11:00 via Ticketmaster.se.

GÖTEBORG
Datum: 10 juli, 2018
Plats: Ullevi

STOCKHOLM
Datum: 14 juli, 2018
Plats: Friends Arena

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners