COLDPLAY släpper nya låten “A L I E N S” och skänker intäkterna till Migrant Offshore Aid Station

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Coldplay har idag släppt nya låten “A L I E N S” från deras kommande Kaleidoscope EP.

“A L I E N S” är samskriven av Brian Eno och producerad av Eno and Markus Dravs (Arcade Fire, Mumford & Sons, Kings Of Leon). Låtens animerade lyric-video, som är regisserad av Diane Martel.

Coldplay kommer att donera alla intäkter från låten till Migrant Offshore Aid Station (MOAS), en internationell och icke-statlig organisation som räddar migranter och flyktingar som är i fara till sjöss i Medelhavet.

Kaleidoscope EP släpps digitalt den 14 juli och på CD samt vinyl den 4 augusti.
1. All I Can Think About Is You
2. Miracles (Someone Special) – Coldplay & Big Sean
3. A L I E N S
4. Something Just Like This (Tokyo Remix) – Coldplay & The Chainsmokers
5. Hypnotised

EPn är producerad av Rik Simpson tillsammans med Daniel Green och Bill Rahko. Den kommer innehålla en helt ny liveversion av Coldplays samarbete med The Chainsmokers på “Something Just Like This” som är inspelad i Tokyo. Låten “Miracles (Someone Special)” är ett samarbete med Detroit rapparen Big Sean.

Kaleidoscope EP finns nu tillgänglig att förbeställa via Coldplay.com. EPn är en syster-release till bandets hyllade album A Head Full Of Dreams som har sålt mer än 5 miljoner kopior runt om i världen sedan releasen i December år 2015.

OM MOAS

MOAS är en registrerad välgörenhetsorganisation baserad på Malta. Organisationen syftar till att förhindra förlust av liv genom att tillhandahålla professionella sök-och räddningstjänster längs världens dödligaste gränsövergång – havet.

Sedan år 2014, då MOAS grundades, har de vuxit till en internationell organisation och har räddat och hjälpt över 39 000 män, kvinnor och barn i centrala Medelhavet och Egeiska havet. MOAS-teamet är verksamt med tillgångar i form av räddningsfartyg Phoenix och flygplan. De består av professionell sök -och räddningspersonal, medicinsk besättning och ett internationellt team med medhjälpare.

MOAS fortsätter att förespråka långsiktiga lösningar och skapa regelbundna alternativ till sjöövergångar, strängare gränskontroller, försämrade villkor i transitländer – som Libyen, Turkiet och Grekland – och andra brister på alternativ som tvingar asylsökande att ta sig via farliga rutter både på land och till sjöss.

För mer information, vänligen besök www.moas.eu

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners