COLDPLAY släpper idag “All I Can Think About Is You” från kommande Kaleidoscope EP

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Coldplay har idag släppt deras nya låt “All I Can Think About Is You” från deras kommande Kaleidoscope EP. Låten finns nu tillgänglig via alla streamingtjänster och släpps även tillsammans med en fantastiskt animerad lyric video, producerad av I Saw John First.

Bandet har också gått ut med officiell tracklist för Kaleidoscope EP, som släpps den 14 juli:
1. All I Can Think About Is You
2. Miracles (Someone Special) – Coldplay & Big Sean
3. A L I E N S
4. Something Just Like This (Tokyo Remix) – Coldplay & The Chainsmokers
5. Hypnotised

EPn är producerad av Rik Simpson tillsammans med Daniel Green och Bill Rahko. Den kommer innehålla en helt ny liveversion av Coldplays samarbete med The Chainsmokers på “Something Just Like This” som är inspelad i Tokyo. Låten “Miracles (Someone Special)” är ett samarbete med Detroit rapparen Big Sean och “A L I E N S” är skriven av Brian Eno och co-producerad av honom och Markus Dravs (Arcade Fire, Mumford & Sons, Kings Of Leon).

Kaleidoscope EP finns nu tillgänglig att förbeställa via Coldplay.com. EPn är en syster-release till bandets hyllade A Head Full Of Dreams album som har sålt mer än 5 miljoner kopior runt om i världen sedan releasen i December år 2015.

Brian Eno och Peter Chivers har även skapat en app som tillägg till låten “Hypnotised”. Appen tillåter fans att spela med till låten, som släpptes i Februari, på spelningar eller hemma. Appen kan laddas ner här.

Coldplay kommer spela på Global Citizen Festival i Hamburg den 6 Juli. För fullständig lista över kommande spelningar vänligen klicka här.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners