DANKO JONES – KANADENSISKA BANDET PÅ STOR SVERIGETURNÉ!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“Danko Jones älskar Sverige. Den kärleken är besvarad tusentals gånger om.” – så skriver Norrköpings Tidningar om helgens fantastiska konsert med Danko Jones på Bråvallafestivalen. Vi kan inte göra annat än att hålla med! För två år sedan var kanadensarna i Sverige på turné – och nu kan vi glädja alla Danko-fans med att trion återvänder i höst för 15(!) konserter – med nya albumet Wild Cat i bagaget. Support blir inga mindre än svenska Skraeckodlan!

Trion gör alltså hela 15 stopp i Sverige (och ett i Oslo + ett i Helsingfors) – och alla som har sett bandet live vet att de kan förvänta sig en konsert i absoluta världsklass. Eller som de har beskrivits:

”The world’s most entertaining hard rockers” – Spin
“Danko Jones might just be the best band in the world” – NME

Kanadas stoltheter står bakom hits som “Had Enough”, “Gonna be a fight tonight”, “I think bad thoughts” och “My Little RnR” från senaste albumet Wild Cat. Vi längtar efter att få se alla Dankos ösiga låtar framförda med den rockiga och punkiga attityden som enbart Danko Jones kan förmedla.

Biljetterna finns ute NU och alla datum hittar du nedan:

Datum
24/11 – Nöjesfabriken (Punk ‘n Rock WKND), Karlstad
25/11 – Lokomotivet, Eskilstuna
28/11 – Arbis, Norrköping
29/11 – Rockefeller, Oslo
30/11 – Katalin, Uppsala
1/12 – Folkets Park, Huskvarna
2/12 – Tavastia, Helsingfors
3/12 – Frimis Salonger, Örebro
6/12 – Konsert & Kongress, Linköping
7/12 – N3 Stage Box, Trollhättan
8/12 – Liljan, Borlänge
9/12 – Circo, Karlskrona
10/12 – Intiman, Västerås
13/12 – Pustervik, Göteborg
14/12 – Debaser Strand, Stockholm
15/12 – KB, Malmö
16/12 – Tivoli, Helsingborg

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners