KENNY WAYNE SHEPHERD BAND släpper ny låt från kommande albumet Lay It On Down

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Redan nu kan du lyssna på låten Nothing But The Night.

Vi skriver 2017 och Kenny Wayne Shepherd går oförtrutet framåt och beviset är hans nya platta Lay It On Down. Som den hängivna hot roder han är så har hans musikkariärr ingen backväxel. Utmärkelser, hyllningar och försäljninssuccéer fladdrar snabbt förbi och försvinner i backspegeln. För denna musiker blickar bara framåt mot nästa utmaning, nya låtar, publiken som otåligt stampar i spellokalens golv. “Vi utvecklas fortfarande utan att stagnera,” noterar Kenny Wayne Shepherd. “Varje album representerar den fas i livet jag just då genomgår. Som ett kapitel i en bok.”

Då bandet i januari i år begav sig till Echophone Studio i Shreveport i Lousiana var ambitionen att spela in de bästa låtarna någonsin i Shepherds kariärr. Varken mer eller mindre. “Idén med albumet,” berättar Sheperd, “var att jag ville lägga tyngden på låtskrivandet och låtarna i sig. Skrivarprocessen, musiken och texten, allt skulle hålla ihop.”

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners