ANNA OF THE NORTH släpper singeln ´Someone´ & samarbetar med TYLER, THE CREATOR

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Anna Of The North släpper idag singeln ´Someone´ från det efterlängtade debutalbumet ´Lovers´. Albumet som släpps den 08 september, består av tio låtar som handlar om heartbreak och alla dess skepnader av kaos, sorg och den tillfälliga glädjen att gå vidare.

Tre år sedan releasen av debuten ´Sway´ har den norsk-australiensiska duon Anna Lotterud och Brady Daniell-Smith singlar streamats över 60 miljoner gånger och spelats flitigt på radio i England, Norge och Sverige och toppat Hype Machines listor.

Idag släpptes även Anna Of The North´s samarbete med Tyler, The Creator. I låten ´911´ kan man höra Anna Of The North sjunga tillsammans med Frank Ocean och Steve Lacy. I sommar spelar duon på en rad festivaler däribland Slottsfjell ( NO), Way Out West (SE), Pukkelpop (BE) och British Summertime Festival (UK) där dem supportar Justin Bieber.

Lyssna på ´Someone´

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners