ANGUS & JULIA STONE tillbaka med ny singel!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Angus & Julia Stone är tillbaka med ´Snow` den första singeln från deras kommande album. Singeln ´Snow` växte fram under inspelningen av albumet och Julia säger “Det var ganska magiskt för Angus och jag hade aldrig spenderat så mycket tid tillsammans bara vi två. Det är alltid en engineer eller tour manager med, men under den sista produktion och låtskrivarprocessen var det bara åtta veckor av mig och han och tystnaden. Det var en fantastisk tid.”

Bakom sig har syskonduon över en halv miljon sålda album i Australien och de har sålt multipla platinum album och tagit hem priser på ARIA och APRA awards i Australien. Deras fans sträcker sig över hela världen och duon har även spelat på flera stora festivaler däribland Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Austin City Limits m.fl.

Lyssna på ´Snow här.

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners