SPREAD JOY NOT WAR släpper singeln DANCE

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“Texten handlar om den hypotetiska “Lost generation”, som egentligen har ballat ur och beter sig rent av illa. Därför är det bättre att dansa som en symbol för,kärlek, istället för att fortsätta ett destruktivt beteende. Frasen “We can’t go on together” är också lite av ett budskap till världen att varför inte “dance” som ett sätt att ändra världen, på smått och stort, till det bättre?
Upptempo trummor och fuzz gitarr var ett sätt att ge låten attityd, en rebellisk sådan. Vi hoppas att det här någon stans sätter standarden för hela plattan, det vill säga POST VINTAGE” – Bohemian Lifestyle

DANCE är med och tävlar i Bandit Rock Battle den här veckan – rösta gör man via Facebook:
Rösta den här veckan på Bandit Rock på Facebook (länk)

© Attitude Promotion

print

Våra samarbetspartners