TRITONAL släpper “Wild Kind” feat. VARPU

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag ger Texas-stjärnorna Tritonal och skandinaviska talangen Varpu dig ”Wild Kind” – det oemotståndliga resultatet av deras samarbete över Atlanten.

Tritonal fortsätter att bryta mark med ny musik under 2017. Efter Hung Up, Strangers och Hey MaMaMa, är de tillbaka med Wild Kind, den senaste pärlan från deras alltid verksamma studio i Austin, Texas.

Wild Kind levererar en genuin feelgood-känsla, byggt kring ett kraftfullt budskap om att bryta sig fri från kedjor för att leva livet på egna villkor. Den svensk/finska debuterande artisten Varpus knivskarpa röst skär genom en ljudbild fylld av varma ackord och harmonier för att sedan nå svindlande höjder vid refrängen. Försök att lyssna och samtidigt hålla leendet borta; det är inte fysiskt möjligt!

Wild Kind har sommaren djupt inpräntad, med en cutting-edge produktion indränkt i Tritonals skimrande sound.

Tritonal feat. Varpu – Wild Kind släpps idag den 2 juni!

© Mars Music

print

Våra samarbetspartners