BELLA & FILIPPA sprider sommarvärme med nya singeln ”I Think of Yesterday”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I februari debuterade Filippa Frisell och Isabella Snihs i Melodifestivalen med bidraget ”Crucified”. Den unga popduon var då de första någonsin födda under 2000-talet att delta i tävlingen. Idag släpper de sin uppföljarsingel ”I Think of Yesterday” som är en härlig poplåt med mycket sommarfeeling. Singeln är skriven av Bella & Filippa tillsammans med producenten Peter Hägerås samt låtskrivarna Mats Frisell och Jakob Stadell (som även ligger bakom ”Crucified”).

”Vi ville skriva en glad låt som ändå har ett djup och som flörtar med lite retro-sextiotal, samtidigt som den blickar framåt. Vi satt i studion och jammade fram den allihop tillsammans!” – berättar Bella & Filippa.

Bella & Filippa från Upplands-Väsby blev bonussyskon år 2012 och började då skapa och spela musik tillsammans. Men deras vänskap sträcker sig längre bak än så. De träffades redan i sandlådan vid 4-5 års ålder och har sedan dess varit bästa vänner. De senaste tre åren har de drivit en mycket framgångsrik musikvlogg med över 50 000 följare där de lagt upp covers av artister som exempelvis Coldplay, Shawn Mendez, Ed Sheeran m.fl. Deras egen musik kan bäst beskrivas som akustisk pop och unikt signum för dem är att de båda spelar akustisk gitarr samtidigt som de levererar ljuv stämsång.

I sommar har de flera spelningar inbokade runtom i landet och de kommer bland annat gästa ett popkollo för unga musikintresserade som hålls i Vallentuna.

Lyssna på “I Think of Yesterday” här.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners