ANTON (EWALD) är tillbaka, bättre än någonsin

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter drygt två år i studion tillsammans med stjärnproducenten Rami Yacoub är det nu äntligen dags för Anton att släppa ny musik. L.I.L.Y. – en poplåt med influenser från funken, rocken och 80-talet – släpps idag.

– Det känns sjukt kul att få visa vem Anton är, berättar Anton. Jag har jobbat hårt och spenderat tusentals timmar i studion för att hitta mitt sound. Jag är väldigt exalterad över vad framtiden har att erbjuda och det här är bara början!

De pålästa vet att Anton genom åren nominerats till allt från Grammis, Rockbjörnar och MTV Awards. Han har sålt guld och platina, legat #1 på Spotify och blivit utnämnd till en av världens mest talangfulla dansare av nämnda MTV.

Men det är resan till USA tidigt 2015 som förändrade riktningen helt. Av flera av USA:s mäktigaste musikdirektörer får han då höra att han har allt en popstjärna ska ha – utom rätt låtar. På vägen hem bestämmer han sig för att ta saken i egna händer genom att lära sig skriva och producera soundet och låtarna han har i sitt huvud men inte får fram.

Snart två och ett halvt år senare är han i mål. Upptäckt och stöttad av stjärnproducenten Rami Yacoub (Backstreet Boys, N´Sync, Britney Spears, One Direction m.fl ) har Anton under hösten 2016 satt den sista touchen på det sound som nu presenteras för världen. Anton är redo att lämna den egenbyggda studion där han skrivit och producerat allt sitt material och åter igen ställa sig där han helst vill vara, på scenen.

Lyssna på L.I.L.Y här.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners