THOMAS WINN & THE BELIEVERS – Sydstatsrockarna släpper ny video!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det glödheta 6-mannabandet Thomas Wynn & The Believers släppte sitt senaste album Wade Waist Deep 19 maj 2017 via Mascot Label Group. Här kan du se bandets nya video för låten titel-spåret:

Så här säger Thomas Wynn om Wade Waist Deep:

“This video for “Wade Waist Deep” was so much fun to make. We had never done anything like it, but loved experimenting with the green screens and a little bit of “acting” from Olivia and I. It was awkward, and hilarious, and a blast. Makes me wanna do more. The Director Blake Judd and his crew was excellent, and engaged, he kept us natural… and when I had the idea of getting an old broken piano and putting it in the river, Blake loved it, so $50 and a quick look on Craigslist later and there you have it!”

Soundboard har beskrivit Florida-bandet Thomas Wynn & The Believers som “southern rock muscle” men bandet börjar sakta men säkert skaffa sig lyssnare utanför southern rock- sfären. I bandets hemstad Orlando har bandet utnämnts till #1 Rock Band och #1 Country/Folk Band av stadens tidning Orlando Weekly hela sju gånger i rad, Bandet spelar en kombination av blixtrande rock och southern soul som med fokus på Thomas Wynns fylliga röst i stämsång med sin syster Olivia skapar en ny ådra inom rocken med jordnära upplyftande soul-rock uppblandar med klassisk R&B och gospel.

Nya albumet Wade Waist Deep innehåller allt det som gjort amerikansk musik tidlös, de glödheta gitarrerna, de komplexa pulserande rytmerna, den andlösa stämsången och teman på strävan efter ett bättre liv, ett liv du tror på. Numera har Wynn tagit sig bort från självcentrerade texter om hjärtesorg och missbruk föratt ta sig an ämnen om mognad och acceptans. Då hans kompisar som tonåringar snöade in på Green Day blev Wynn förälskad i The Bands Music From Big Pink vilken har varit hans musikaliska ledstjärna sen dess tillsammans med det bästa från CSNY, Levon Helm och John Prine.

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners