JOHN REIO släpper debutsingeln Somthing ’bout you den 8 juni

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Få sköna sommarvibbar med John Reios stämma. Till somriga toner på akustisk gitarr, körer och trumpeter framkallar denna låt känslor som får en att se fram emot långa varma kvällar och soliga dagar på stranden.

Den 8:e juni släpper John Reio sin singel ”Something ’bout you” tillsammans med producenten Freddie Boston. Låten handlar om de bästa dagarna i våra liv, med de vi älskar.

Förra året släppte John Reio sin första låt ”Hold the line” i projektet Steermen. Efter deras deltagande i P3:s tävling ”P3 osignat” blev de upptäckta av Dazed Music. John Reio är även aktuell med låten ”Tillbaka till dig” som han gjort tillsammans med rapparen Chapel som släpps den 1 Juni.

© Dazed Music

print

Våra samarbetspartners