KATY PERRY – SUPERSTJÄRNAN SPELAR I SVERIGE!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

WITNESS: The Tour kommer till Ericsson Globe i Stockholm den 10 juni 2018
Biljetterna släpps fredag den 9 juni kl 9.00.

Nya albumet WITNESS släpps den 9 juni.

? it and believe it, Katy Perry is bringing WITNESS: The Tour to the U.K. & Europe! Tickets go on sale Friday, 9 June.

Slået op af AEG Presents i Torsdag den 1. juni 2017

Med albumet Witness hittar Katy sin befrielse, befrielse genom förändringarna i sitt eget liv och i världen runt henne, och ger oss låtar som inspirerar både våra tankar och rörelser. De singlar som hittills släppts – Platinum-certifierade “Chained to the Rhythm” feat. Skip Marley, och de nya singlarna “Bon Appétit” feat. Migos och ”Swish Swish” feat. Nicki Minaj ger oss en hint om vilken musikalisk och tematisk bredd som finns på nya albumet.

Hennes USA-turné har redan släppts och biljettförsäljningen har gjort dundersuccé med extrakonserter adderade. Nu meddelar Katy Perry att hon även tar sin WITNESS: The Tour till Europa nästa år med start den 23 maj i Köln, och kommer alltså till Stockholm och Ericsson Globe söndagen den 10 juni 2018. Turnén stannar även i Paris den 29 maj för konsert på AccorHotels Arena och i London den 14 juni för konsert på The O2.

Biljetter till Europaturnén släpps på fredag den 9 juni kl 9.00 via KatyPerry.com och LiveNation.se.

Se hela turnéschemat nedan och här.

WITNESS: The Tour är Katys första turné sedan den slutsålda 151 konserter långa Prismatic World Tour som avslutades 2015 och som bland annat hyllades av Rolling Stone med orden ”a show to damage retinas and blow minds”. Sponsorer för nya turnén inkluderar COVERGIRL och KATY PERRY PARFUMS.

Katy debuterade 2008 med albumet ”One of the boys” efter att ha signat med Capitol Records 2007. Hon cementerade sedan sin status som en global superstjärna med uppföljningsalbumet ”Teenage Dream” (2010). PRISM, hennes 2013-album, gick rakt in på nr 1 på iTunes i 100 länder och har sålt i mer än 12,5 miljoner exemplar. Med singlarna “Firework” och “Dark Horse”, som var och en överstiger motsvarande 10 miljoner sålda exemplar, är Katy Perry den enda kvinnliga artist som fått två RIAA Digital Single Diamond Awards. På sina 10 år på Capitol Records har hon totalt nått otroliga 18 miljarder streams tillsammans med motsvarande 40 miljoner sålda album och 125 miljoner sålda singlar. Hon är dessutom den person med flest följare på Twitter i världen.

Katy Perrys WITNESS: The Tour – 2018 Europaturné
23 maj – Tyskland – Köln – LANXESS arena
24 maj – Belgien – Antwerpen – Sportpaleis Antwerpen
26 maj – Nederländerna – Amsterdam – Ziggo Dome
29 maj – Frankrike – Paris – AccorHotels Arena
1 juni – Schweiz – Zurich – Hallenstadion
2 juni – Italien – Bologna – Unipol Arena
4 juni – Österrike – Wien – Wiener Stadthalle
6 juni – Tyskland – Berlin – Mercedes-Benz Arena
8 juni – Danmark – Köpenhamn – Royal Arena
10 juni – Sverige – Stockholm – Ericsson Globe
14 juni – England – London – The O2
18 juni – England – Birmingham – Barclaycard Arena
19-juni – England – Sheffield – Sheffield Arena
21 juni -England – Liverpool – Echo Arena
22 juni -England – Manchester – Manchester Arena
24 juni –England – Glasgow The SSE Hydro
25 juni – England – Newcastle Metro Radio Arena

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners