PANETOZ avslutar musikhögtiden Maj Life med ny singel och sommarturné

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Varenda fredag i maj har Panetoz släppt nya låtar under högtiden “Maj Life”. Idag är det premiär för månadens sista låt – den sambadoftande “Funk Do Suécia”. Med fyra nya låtar på repertoaren beger sig dessutom Panetoz redan imorgon lördag ut på en Sverigeturné. Första konserten blir på Ungdomsfestivalen i Köping, därefter fortsätter de till Borlänge, Böda, Åmål, Norrköping, Ulricehamn, Nyköping, Gävle och Arvika.

– Precis som med “Limbo” är “Funk Do Suécia” en låt som tar oss tillbaka till en musikstil som inspirerat oss mycket genom åren – nämligen samban och de brasilianska vibbarna. Vi har genom åren haft mycket salsa- och sambarytmer i många av våra låtar och “Funk Do Suécia” kommer få dig att vilja lämna allt och följa med oss hela vägen till Brasilien, säger Pa Modou Badjie i Panetoz.

Låten skapades tillsammans med producenten George Nakas, som ligger bakom Panetoz-hiten “När vi 2 blir 1”. Även om “Funk Do Suécia” varit klar ett tag blev den perfekt att släppa under “Maj Life”, som en uppvärmning inför sommaren.

– Målet var att skapa något nytt, som en svensk publik aldrig hört förut och vi lyckades med det, säger Pa Modou Badjie.

Under musikhögtiden “Maj Life” har Panetoz släppt fyra nya singlar med klassisk limbo, ösig pop, het whine slow och nu även svensk samba i “Funk Do Suécia”. Därmed är Panetoz redo för sommaren och den Sverigeturné som bandet ger sig ut på redan imorgon lördag den 27 maj.

Låtsläpp under “Maj Life”:
5 maj – “Limbo”
12 maj – “Whine Slow”
19 maj – “Flyger Med”
26 maj – “Funk Do Suécia”

Turné sommaren 2017
27 maj – Köping, Ungdomsfestivalen
2 juni – Borlänge, Liljan
10 juni – Viking Line Cinderella
21 juli – Böda, Böda Sand
22 juli – Åmål, Hamnkalaset
28 juli – Norrköping, Hugo
4 aug – Ulricehamn, U-Port
5 aug – Nyköping, Nyköping Festdagar
11 aug – Gävle, Gävle Stadsfest
2 sep – Arvika, Olssons Brygga
(Fler datum tillkommer)

© United Stage Artist

print

Våra samarbetspartners