MAD KINGS – Sveriges nya popunder tolkar “Issues”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Mad Kings är det nya popundret med rötterna i Sveriges norra delar. Medlemmarna, Christian Holmström, Markus Liden, Jesper Jakobson och David Ahlström, jobbade tidigare tillsammans med en av Sveriges största låtskrivare, Jörgen Elofsson. Numera bor de i Stockholm och arbetar tillsammans med David Kreuger och Per Magnusson, tidigare delar av det legendariska Cheiron-gänget. Tillsammans skapar de starka poplåtar i en klassisk band-setup, men med ett kommersiellt förfinat sound.

“Issues” är en cover på Julia Michaels låt med samma namn, som fortfarande ligger på topplistorna världen över. Låten gjordes för att introducera Mad Kings för världen innan de släpper sina egna hjärtvärmande skapelser.

Efter att de gjort sin tolkning av ”Issues” fick killarna feeling och spelade in en video med otroligt härlig sommarkänsla. Filmad, regisserad och klippt av bandet själva.

Lyssna på Mad Kings tolkning av ”Issues” här.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners