MAD KINGS – Sveriges okrönta kungar tolkar GUETTA & BIEBER

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Mad Kings är de okrönta kungarna från de norrländska skogarna. Efter debuten med deras tolkning på “Issues” så är det nu dags för en akustisk version av jättehitten “2U”. Originalet som framförs av David Guetta och Justin Bieber ligger fortfarande i toppen på listorna världen över. Den är dock något mer elektronisk och fungerar kanske inte lika bra som Mad Kings tolkning av låten till middagsbjudningen.

“Det kändes som en spännande utmaning att göra om och placera en låt av Justin Bieber och en av världens största DJ’s framför lägerelden i sommar” svarar killarna på frågan om varför de valde att tolka just “2U”.

Christian Holmström, Markus Lidén, Jesper Jakobson och David Ahlström, killarna bakom bandet Mad Kings är för tillfället i studion och slipar på sina egna alster. Tills att de är helt klara med sina egna hits får vi hålla oss till godo med dessa underbara versioner.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners