ARASH – tillbaka med nya singeln ”Se Fue” tillsammans med MOHOMBI

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Popstjärnan Arash slog igenom 2004 med hiten ”Boro Boro”, som gick direkt in som #1 på topplistan i Sverige. Låten blev en enorm framgång i stora delar av världen och följdes upp med hiten ”Temptation”. Arash nådde närmast kultstatus i Ryssland och flertal andra östländer och fick äran att vara sommarpratare i programmet Sommar i P1. Han har också hunnit specialskriva musik till en stor Bollywood-film och medverkat i Eurovision Song Contest 2009 där han representerade Azerbajdzjan och slutade på en tredjeplats.

Arash är nu tillbaka och släpper sin nya singel ”Se Fue”, tillsammans med en video till låten. På ”Se Fue” samarbetar han med Mohombi, som upptäcktes av superproducenten RedOne. Nya videon är gjord av Lex Luther, Antoine van Innis och Fred Khoshtinat. Fred har tidigare gjort musikvideor till Arash, samt vunnit pris för ’Best Visual Effects’ vid Asian Film Awards.

”Se Fue” är skriven av Arash, Mohombi, Andreas Öberg, Ninos Hanna, Anderz Wrethov och Robert Uhlmann. Låten har härliga inslag från deras respektive bakgrunder, Arash familj kommer från Iran och Mohombi föddes i Congo – tillsammans siktar de på att inspirera världen med deras internationella sound.

Arash fortsätter att erövra världen med spännande samarbeten. Genom åren har han haft många framgångssagor tillsammans med Shaggy, Sean Paul, T-Pain och Snoop Dogg bland andra. Arash är den enda artisten med persisk bakgrund som har släppt fyra album och trettio singlar och haft stor framgång på topplistorna världen över.

Lyssna på ”Se Fue” här.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners