TIGERBUKTEN släpper ny video och singel – Tuff Kärlek

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Tigerbukten släpper nya singeln Tuff Kärlek som även är titelspåret på bandets nya EP som släpps i höst. Göteborgsbaserade Tigerbukten, med rötterna i Luleå, spelar skitig pop passande för de sena nätternas intoxikerade dansgolv.

Bandets nya EP är inspelad och producerad av Kristian Antilla som get produktionen just den där förföriska känslan som behövs för att ta bra musik och göra den till livsnödvändig pop. Tuff Kärlek med sina speltid på en minut och femtionio sekunder lämnar en i ett desperat tillstånd till att vilja ha mer…

Videon till Tuff Kärlek premiärspelades av HYMN och avslöjar bandets Norrländska rötter bra. I höst släpps bandets nya 4 spårs EP med samma namn. EP´n släpps digitalt och på vinyl av Gaphals.

Tigerbukten i Hymn

Facebook

© Gaphals

print

Våra samarbetspartners