JOEY BADA$$ TILL $VERIGE I HÖ$T!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Högaktuell med senaste albumet ”ALL-AMERIKKKAN BADA$$” är New York-rapparen ett av de hetaste namnen just nu. 15 november kommer stjärnan till Nobelberget i Stockholm för sitt enda turnéstopp i Sverige!

Biljetter släpps fredag 26 maj kl 10.00 via LiveNation.se

Sedan hans mixtapes ”1999” (från 2012) och ”Summer Knights” (från 2013) har Joey Bada$$ varit ett av de mest intressanta namnen i rapvärlden. Det är hans innovativa sound tillsammans med en tydlig hommage till hur hiphop lät i dess ”golden era”, på 90-talet, som gör att Joey Bada$$ fått en stor och hängiven fan base världen över.

Debutalbumet ”B4.DA.$$” från 2015 hyllades av kritiker och strax efter att skivan släpptes stod han på scen för Kingsizegalan 2015 på Annexet i Stockholm. Ända sedan dess har vi längtat efter att få se Joey Bada$$ på en scen i Sverige igen!

I april i år släpptes uppföljaren ”ALL-AMERIKKKAN BADA$$” och det nya albumet har gäster som ScHoolboy Q, J. Cole, Chronixx och Styles P – och har liksom debutalbumet rosats av både fans och kritiker.

The Line of Best Fit gav t.ex. skivan 9/10 och skrev:
“It’s concise and straight-to-the-point, with no signs of over-indulgence. In short, it’s the album fans of the New York rapper always knew he was capable of making.”

15 november får vi äntligen höra Joey i Sverige igen! Ses på Nobelberget!

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners