BABIAN – Den Andra Sidan – släpps 26 maj!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 26/5 släpps Babians fjärde fullängdsalbum ”Den Andra Sidan” (Hep Town Records).
Babians nya skiva ”Den Andra Sidan” började som en intern adventskalender som snart kom att involvera alla bandmedlemmarna i låtskrivarprocessen. Resultatet blev ett omfattande material med mörkare sound och tätare texter som manar till eftertanke i ny epok där lögner blivit till alternativ fakta och underkastelse vägen till frihet.
Allting som försvinner flyter sen iland- på Den Andra Sidan…

Babian är ett svenskspråkigt rockband med tre kritikerhyllade skivor i bagaget och mängder av spelningar på sitt samvete. Bandet har blivit omtalade som ett av Sveriges bästa liveband, nominerats till P3 guld för skivan ”fullproppad, listtoppad, livrädd och uppstoppad, spelats flitigt i såväl radio som TV och dessutom komponerat vinjettmusiken till SVT’s program ”Sommarlov”. Babian har spelat på de flesta klubbscener och festivaler i Sverige och dessutom turnerat i Norge, Finland och Tyskland samt uppträtt på Roskilde festivalen.

© Skiva

print

Våra samarbetspartners