BABIAN släpper ny singel Vi Två + album ute 27 maj

Klicka på bilden, för att se hela bilden

”Vi Två” är första singeln från Babians kommande skiva ”Den Andra Sidan” som släpps på Hep Town Records den 26/5. ”Vi två” kastar in lyssnaren i ett on/off förhållande där tunga trumbeats och fladdrande brus utgör en dyster fond över vilken lager av brustna gitarrer och suckande saxofoner drar förbi som mörka moln.
Och till detta skall det dansas!

Babian är ett svenskspråkigt rockband med tre kritikerhyllade skivor i bagaget och mängder av spelningar på sitt samvete.Bandet har blivit omtalade som ett av Sveriges bästa liveband, nominerats till P3 guld för skivan ”fullproppad, listtoppad, livrädd och uppstoppad, spelats flitigt i såväl radio som TV och dessutom komponerat vinjettmusiken till SVT’s program ”Sommarlov”. Babian har spelat på de flesta klubbscener och festivaler i Sverige och dessutom turnerat i Norge, Finland och Tyskland samt uppträtt på Roskilde festivalen. Babians fjärde album ”Den Andra Sidan” släpps den 26/5.

© Skiva
 

print

Våra samarbetspartners