AURELIA DEYs senaste singel Kul får video!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vad är frihet för dig? Vare sig det är en strand promenad längst havet, en joggingtur i skogen, mitt på dansgolvet bland blinkande ljus, tjötandes hos frisören eller i mormors stuga på landet så är det den känslan som Sveriges kvinnliga dancehall-elit tolkar i singeln “Kul”.

Idag får låten en video!

“Kul” finns med på Aurelias nya EP Alpha vol 1!

https://open.spotify.com/album/0ODKdkqepFlV3brByLzNwk

För Aurelia Dey är den ytan nästan som magi. Hon och hennes girls är en egen stam som förhäxar varandra och deras omgivning. Dom skapar humor, flabb och själslig stimulation sprinklat med fysisk förtrollning.

“Kul” gästas av;

Ayla Shatz

Independent musikproducent och artist med do-it-yourself-mentalitet och en av Malmös absoluta favoritartister. 100 % kärlek och närvaro – det är Ayla Shatz!

GABiYE

Låtskrivaren Bogale har tidigare släppt popmusik och är nu aktuell med ett nytt artistprojekt: GABiYE (reggae/urban). Första singeln “Finally” släpptes den 20 april!

Ward

Låtskrivare och artist, debuterade med singeln Oslagbar 2015 och är en av Göteborgs senaste up and coming artister inom den svenska reggae-scenen.

Nayomi

Innan hon hade hunnit släppa sin första singel hade den Göteborgsbaserade rapparen och sångerskan redan hunnit turnera i Sverige och Europa med etablerade artister som Wayne Wonder och Dani M. Tidigare i vår släppte hon sin debutsingel “Zombie” och vi kan snart se fram emot fler singlar med stark rap, slående sång och träffsäker humor.

I sommar kan du se Aurelia Dey live tillsammans med The Vibe.

10 juni – Göteborg, Stadsteatern
17 juni – Göteborg, Härlanda Park
23 juni – Malmö, Moriska Pavaljongen
5 juli – Göteborg, Kortedala Torg
8 juli – Ven, Ökända Festival
13 juli – Öland Roots
22 juli – Varberg, Sommarscen
28 juli – Långsta Rasta Festival
11 augusti – Åland Kulturfestival
12 augusti – Uppsala Reggae Festival
26 augusti – Stockholm, This Is Alby

© Elin Hedman PR

print

Våra samarbetspartners