AURELIA DEY släpper ny singel!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vare sig det är en strand promenad längst havet, en joggingtur i skogen, mitt på dansgolvet bland blinkande ljus, tjötandes hos frisören eller i mormors stuga på landet så är det den känslan som Sveriges kvinnliga dancehall-elit tolkar i singeln “Kul”. Tillhörande video släpps 19 maj.

För Aurelia Dey är den ytan nästan som magi. Hon och hennes girls är en egen stam som förhäxar varandra och deras omgivning. Dom skapar humor, flabb och själslig stimulation sprinklat med fysisk förtrollning.

“Kul” är en singel från Aurelia Deys kommande EP Alpha vol 1 som släpps 12 maj och är producerad av André Roots och Melisha MusicProduction.

Låten gästas av;

Ayla Shatz
Independent musikproducent och artist med do-it-yourself-mentalitet och en av Malmös absoluta favoritartister. 100 % kärlek och närvaro – det är Ayla Shatz!

GABiYE
Låtskrivaren Bogale har tidigare släppt popmusik och är nu aktuell med ett nytt artistprojekt: GABiYE (reggae/urban). Första singeln “Finally” släpptes den 20 april!

Ward
Låtskrivare och artist, debuterade med singeln Oslagbar 2015 och är en av Göteborgs senaste up and coming artister inom den svenska reggae-scenen.

Nayomi
Innan hon hade hunnit släppa sin första singel hade den Göteborgsbaserade rapparen och sångerskan redan hunnit turnera i Sverige och Europa med etablerade artister som Wayne Wonder och Dani M. Tidigare i vår släppte hon sin debutsingel “Zombie” och vi kan snart se fram emot fler singlar med stark rap, slående sång och träffsäker humor.

I vår och sommar kan du se Aurelia Dey live tillsammans med The Vibe.
29 april – Malmö, Moriska Paviljongen
5 maj – Göteborg, Musikens Hus
13 juli – Öland Roots
28 juli – Långshyttan, Långsta Rasta

© Elin Hedman PR

print

Våra samarbetspartners